AÇILIŞA ÖZEL %10 İNDİRİM! KUPON KODU : SOSYAL10

Facebook Hikaye Silme Nasıl Yapılır?

Blog » Sosyal Medya » Facebook Hikaye Silme Nasıl Yapılır?
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Facebook Hikaye Silme Nasıl Yapılır?

Sosyal medya platformlarında hikaye paylaşma özelliği Facebook uygulamasında da kullanılmaktadır. Facebook uygulamasında hikaye silme işleminden yararlanmak istiyorsanız fakat nasıl yapıldığını bilmiyorsanız bu yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

Facebook hikaye paylaşma özelliği birçok kişi tarafından büyük bir ilgi ile kullanılmaktadır. Facebook kullanıcıları internette en çok aradıkları konulardan biri de Facebook hikaye silme işlemleri nasıl yapılıyor sorusudur. Bu soruyu sizler için yazımızda inceledik.

Facebook Hikaye Nasıl Silinir?

Facebook hikaye silme işlemlerini yapabilmek için aşağıda ki sıralamayı takip etmeniz gerekir. Bu sıraya göre Facebook hikayelerinizi kısa bir süre içerisinde kolaylıkla silebilirsiniz. Facebook hikaye işlemleri şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Facebook hesabınıza kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekir.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra haber kaynağınızın üst kısmında yer alan Hikayen butonuna basmalısınız.
  • Hikayen butonuna bastıktan sonra silmek istediğiniz video veya fotoğrafı seçmeniz gerekir.
  • Seçtiğiniz video veya fotoğrafın sağ üst kısmında yer alan simgeye tıklamalısınız.
  • Sağ üst kısımdaki simgeye tıkladığınızda karşınıza Fotoğrafı Sil veya Videoyu Sil sekmesi çıkacaktır.
  • Kararınızı verdikten sonra karşınıza çıkan sekmelere tıklamanız gerekir.
  • Bu işlem sonucu Facebook uygulamasında paylaştığınız hikaye silinecektir. Aynı silme işlemi otomatik olarak Messenger uygulamasında da silinecektir.

facebook hikaye silme

Instagram uygulaması üzerinden hikaye paylaşılırken karşınıza Facebook uygulamasında da paylaş diye bir uyarı gelecektir. Eğer bu seçeneği tıklarsanız otomatik olarak Instagram hikayeniz Facebook uygulamasında da paylaşılacaktır. Aynı işlem silme işleminde de gerçekleşir. Instagram hikayenizi kaldırırken de Facebook uygulamasında ki hikayenizi kaldırıp kaldırmayacağınız sorulmaktadır. Bu seçeneklere karar vererek Facebook hikayelerinizi paylaşma veya silme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Facebook hikaye silme işlemlerini hem Facebook uygulaması üzerinden hem de Web tarayıcı üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Hikaye paylaşma özelliği sadece 24 saat geçerli olduğu için hikayeleriniz Facebook uygulamasında 24 saat otomatik olarak da kaldırılmaktadır. Fakat eğer hikayenizi 24 saat dolmadan kaldırmak istiyorsanız, yukarıda ki işlemleri sırası ile takip etmeniz yeterli olacaktır.

Facebook hikaye silme işlemleri kısa yoldan ve kısa süre içerisinde gerçekleşmektedir. Oldukça basit olan bu yöntem ile hikayelerinizi istediğiniz zaman kolaylıkla kaldırabilirsiniz.

0 Yorum:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir